Miért nem látok jelentös eredményt töredezettségmentesítés után?
Figyelt kérdés
99%-os töredezettség volt inditás elött. 8-9 oráig ment majd amikor kész lett csak 96%-ig javult.2018. máj. 30. 18:56
2/15 A kérdező kommentje:
igen közel tele
2018. máj. 30. 19:17
3/15 anonim válasza:
A 96% miért nem jelentős eredmény?
Mondjuk a 99%-hoz képest tényleg nem az!
Ha nagyon tele van a partíció akkor nagyobb fájlok áthelyezése helyhiány miatt nem lehetséges.
4/15 A kérdező kommentje:
értem! mennyi üres hely kell minimálisan 1Tb-bol hogy optimális legyen?
2018. máj. 30. 19:25
5/15 anonim válasza:
Az attól függ, mekkora a töredezett fájl mérete...
7/15 A kérdező kommentje:
96%ot azért nem tartom jelentös eredménynek mert másik gépben 2 vinyo is van és mindegyik 0%-os töredezettséggel. arra számitottam hogy ennyi munka után ebben is valami hasonlot fog kiirni
2018. máj. 30. 19:29
8/15 anonim válasza:
Bocs, most megkeveredtem. Én a 100%-ot vettem okénak, holott a 0 a jó. Mekkora a partíció mérete és mennyi rajta az üres hely?
9/15 A kérdező kommentje:
nincsenek particiok. 55 giga üres hely van 1TB-bol
2018. máj. 30. 19:39
10/15 anonim válasza:
Annak elégne kell lennie. Próbáld másikkal mert ez így tényleg gyatra eredmény.
Nem ártott volna kétfelé partícionálni mert egy esetleges oprendszer újratelepítés esetén gondjaid lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!