Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10 helyett, Windows...

Windows 10 helyett, Windows 7-t vagy 8.1-t rakjak fel örökre?

Figyelt kérdés

Elegem van a Win10-ből, sok hibák, állandóan frissít a Windows 10 Home. 1 nap 10x frissíti a Defendert ugyan annak a verzióját, de közbe a hely fogy, még a OneDrive is fogyasztja pedig nem is használom, tele van rakva reklámokkal a start menü, Netfilxet stb alkalmazást fel rak magától stb. A nagybátyám gépét teljesen el rontotta a rendszert, sokkal jobban eszi neki a 4 giga ramot mint a Win7.

A pendive-om is tönkre a Win10 miatt mert minden évben 1x-2x le kell törölni róla fel rakni az új win10-t. Elegem van, nem azért vettem a pendivet 5 év múlva dobhatom a kukába.

Gyűlölőm a frissítéseket.

Gyűlölőm a Defendert.

Ez az én Konfigom:

Gépház: M-Tech AS08A-BK

TÁP: FSP 400W HEXA

Alaplap: MSI H61M-P31 (G3)

Processzor: intel® core™ i3-3220 cpu @ 3.30ghz 3.30 GHz

Ram: 8GB DDR3 1333Mhz

SSD: ADATA SU800 128GB

Merevlemez: Toshiba 1TB

Merevlemez: WD 1TB

22x dual layer DVD író

Windows 10 Home

Nagybátyám Konfigja:

Processzor: Intel processzor celeron E3400 2.60 GHz, 800 MHz FSB

Alaplap: Gigabyte GA-G31M-ES2L

Ram: 4GB

Tápegység: CODEGEN 300X 300W

Merevlemez: ST360015A 60 GB (Ezen van neki a rendszer).

Merevlemez: Toshiba 1TB

Windows 10 Home

Én nekem az ő gépe már lassú (Ő neki is lassú néha), én már hozzászoktam az én gyors gépemhez.

2018. máj. 30. 12:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Válaszoljatok a online fim nézős oldalakra is.

Mindegyik ilyen rossz?

Azt írja az oldal cinemaworld hu nincsenek felugró reklámok, okoru lejátszó a legjobb mert nincs reklám bányászás.

Közbe a kiegészítőm jelzi hogy bányászna az okoru lejátszó.

Akkor hol nézek filmet?

Vagy honnan töltsek le?

Talán popcorn time, zona, kodi nézek filmeket?

Csak az a baj popcorn time zonán ott nincsenek magyarul filmek, és néha felírat késik.

2018. máj. 31. 13:36
 12/13 MolotovPunk ***** válasza:

Én most váltottam vissza 1 év használat után Win10-ről Windows 7-re.(Elegem lett belőle.)

A Windows 10-ben rengeteg frissítési hiba van,ami egy idő után a gépet úgy elállítja,hogy gyakran újra kell húzni a rendszert.Továbbá sok felesleges frissítés belassítja a gépet nagyon.Fagyások is voltak párszor.Nálam pont ez történt.Ráadásul Win10-ben az is irritáló,hogy a start menü tele van reklámokkal meg felesleges programokkal.A média lejátszója is cinkes.Leállításokkal is voltak problémák.Volt,hogy 5 perc kellett mire kikapcsolt a gépem.Volt amikor ikonok nélkül töltött be a gép.

Örülök is,hogy megszabadultam a win10-től.

Egyébként én úgy gondolom,hogy a Win 10-től bármelyik régebbi Windows jobb.Még akár a 8-as is.

Bár én Windows7-est raktam 1 éves gépemre.Abban még nem csalódtam.

Szerintem stabilitásban Windows 7 még mindig a legjobb.

Mellesleg több ismerősöm is nem túl rég váltott vissza a hetes verzióra.Nem véletlenül.

Szerintem a win10 egy nagy bukás...

Sokat kell még rajta javítani,hogy egyszer jó és stabil rendszer legyen.

2018. jún. 23. 19:42
 13/13 A kérdező kommentje:

SSD a gép alján van, és onnan jön a kattogás minden nap.

Télen vettem az SSD-t.

Adata su800 128 GB

Elég furcsa hogy néha kattog, pedig nincs benne forgó alkatrész.

Be kapcsolom a gépet 80%-k a teljesítménye a SSD-k, fél óra után már újra 100%

Olvastam róla újba kell rakni a Win10-t, mert a nagy frissítése ezt csinálja a teljesítménnyel ha be kapcsoljuk a gépet.

2018. jún. 24. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!