Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Telenoros adategyeztetés?

Telenoros adategyeztetés?

Figyelt kérdés
Nem fogadja el az adataimat. Pedig leellenőriztem, minden helyesen van írva. Esetleg valamit rosszul csinálok? Tudnátok példát küldeni, hogy hogy kéne beírnom az adatokat pontosan?
2018. máj. 30. 10:53
 1/6 lali51 ***** válasza:
Pontosan ugyan úgy írd ahogy az okmányon van.Születési év után zárójelben oda van írva Magyarország.ugyan úgy írd! Ami csupa nagy betűvel van írva úgy írd.
2018. máj. 30. 10:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Úgy írom, de nem fogadja el. Fel nem tudom fogni, miért nem
2018. máj. 30. 11:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Illetve ha beírom nagybetűvel, automatikusan átjavít kisbetűre a honlapon. Ez hibának számít?
2018. máj. 30. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálad nem tudom hogy van, de nekem az volt a baja, hogy nem írtam be mindkét keresztnevemet.

A szerződésen egy keresztnevem volt, viszont az okmány miatt be kellett írnom mindkettőt.

Ha így se jó, akkor menj be inkább személyesen egy Telenor üzletbe.

2018. máj. 30. 11:24
 5/6 CspCsj ***** válasza:

Nálam az volt a gond, hogy az igazolvány a vásárlás óta cserélve lett.

Sajnos csak személyesen lehetett elintézni.

2018. máj. 30. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem is a második keresztnevem miatt és a magyarország miatt dobott vissza vagy 4 szer, de végül sikerült gatyába ráznom és elfogadta.
2018. máj. 31. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!