Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki leírná nekem az esti...

Fr3Estyler kérdése:

Valaki leírná nekem az esti kornél történetét röviden?

Figyelt kérdés
Holnap írok a könyvből és elfelejtettem elolvasni . Valaki tud nekem segíteni ?

#irodalom #Esti Kornél #Történetroviden
2018. máj. 29. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki 2018-ban nem tud a google-be beírni két szót az kaphat egy egyest, Esti Kornélból is és életrevalóságból is...

tele a net olvasónaplókkal és elemzésekkel amit 10 másodperc megkeresni. Ja és hangoskönyv is van ha olvasni sem akarsz...

2018. máj. 29. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Én elolvastam, de a mai napig nem tudom, miről szól.
2018. máj. 29. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Valami olyasmi, hogy egy fazon utazik a vonaton, közben meg történnek dolgok.

Vagy nem.

2018. máj. 29. 19:03
 4/4 tabaki ***** válasza:

„egy fazon utazik a vonaton”

Olyan is van.

Frappáns, vicces és/vagy elgondolkodtató és/vagy megindító, változó nézőpontból elmesélt történetek, amelyeket Esti Kornélnak, az író irodalmi alteregójának személye kapcsol össze. Legalább a tartalomjegyzéket elolvashattad volna -- ha ez szerinted egyetlen elmesélhető sztorit ígér, egészségedre:

[link]

Az se baj, ha véletlenül továbbszaladsz, és belefelejtkezel a novellákba.

Amúgy meg eszem ágában sincs kijelenteni, hogy még lineárisan elmesélhető eseménysor esetén is veszedelmesen igénytelen igyekezet bármiféle alkotást annak az alapján megközelíteni, hogy miről szól. Például bőven elég ennyit tudni: A falu bikája végképp elveszíti a mértéket, halálra d*gja a grófnőt, agyonveri a grófot, és pórul jár. Ebből aztán a vak is láthatja, mitől olyan jó regény a Sárarany, szegény Móricznak kár is volt annyit törnie magát a részletek reszelgetésével.

2018. máj. 30. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!