Könyörgöm valaki segítsen? Kék halál
Folyamatosan újraindul a laptop , de nem lép be . Eddig azt se tudtam létezik ilyen . Mit tegyek ??
Rengeteg személyes adatom van rajta . Semmit nem értek hozzá.
25/L
System theread exception not Handled
Ezt írja ki
Ha nagyon félted, akkor add be sztek szakszervizbe, ott szakszerűen megcsinálják.
Esetleg a setupjába ha belépsz, a gyári beállításokra térj vissza.
Szervizbe nem nézegetik mi van a gépen?
Több ezer képem , videóm van , közösségi oldalak mentett jelszóval . Stb stb . Gép visszaállítása alapállapotba .. ezt megcsináltam . De semmi . Újraindul .
Keress egy ismerőst aki ért a gépekhez, és add oda neki.
Szervizt felejtsd el, ha nem értesz hozzá, becsapnak,lehúznak, és még a fájljaidat is átnézik a suttyók.
Az a probléma, hogyha abszolút nem értesz hozzá, akkor nagyon sokba lenne leírni mindent lépésről lépésre.
Leírom kulcsszavakkal, "rövidebben" mi lehet a probléma.
Elég nagy a valószínűsége, hogy egy driver, az az szoftverillesztő ba**akszik.
A tanácsom:
Be kellene lépned csökkentett üzemmódba a gépeddel, erre több lehetőséged van.
Meddig tölt be a gép? Ez egy fontos kérdés.
Szuper :/ nem bízom senkiben, sajnos nem vagyok egy átlag nő se . Vagy pozitív vagy negatív a vélemény rólam , de véletlen se "kit érdekel kategória " már az asztal tele van a képeimmel, háttéről nem is beszélve .
Ahh ha kell veszek újat , nem is az érdekel csak nagyon fontosak lennének nekem az adataim :(
Mindegy .köszönöm szépen a válaszokat , valamit kitalálok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!