Hogy lehet számítógép nélkül bekapcsolni egy processzorhűtőt? Többi lent
Figyelt kérdés
Anno láttam egy videót ahol a palinak egy szétvágott telefontöltővel volt összekötve a procihűtője és úgy ment. Szóval az megoldható? Ha igen,hogy?2018. máj. 27. 16:07
2/14 A kérdező kommentje:
Ezt sejtettem,viszont gepbe valo csatlakozoja van (ezt nyilvan levagtam) es a kabeleit osszekotottem egy szetvagott telefontoltovel...de nem kapcsolt be, ezert kerdeztem ,hogy hogy kell..
2018. máj. 27. 16:18
3/14 anonim válasza:
Ha bármilyen usb-s telefontöltőnek elvágjuk a vezetékét, abban fogunk találni belül néhány drótot. Nekünk a piros és a fekete színű vezetékekre lesz szükségünk. Értelem szerűen a pirosat összekötjük a hűtő piros, a feketét meg a hűtő fekete vezetékével. A hűtő innentől kezdve az usb 5 voltját kapja és lassabban fog forogni. Mondjuk értelmét nem látom, mert 5 volt a tápból is jön, azt is rá lehet kötni. Ha viszont azért csinálta, mert hangos a hűtő, annak sincs értelme, mert az alaplapok szabályozzák a fordulatszámot.
5/14 A kérdező kommentje:
A helyzet az,hogy ez lehet nem is telefontolto volt ,hanem valami regi videojatek kabele vagy nemtudom (Ds Lite Ac Adapter van rairva) egy szurke es egy feher kabel van benne
2018. máj. 27. 16:27
6/14 A kérdező kommentje:
Na megvan,,,szürkét a piroshoz,feketét a fehérhez...
Nem lehet valahogy gyorsítani? Esetleg odakötni még 1 töltőt?
2018. máj. 27. 16:34
7/14 anonim válasza:
Nem, a töltő 5V -os, a táp 12V -os, így kb. a maximális 40% -án pörög.
8/14 A kérdező kommentje:
Ha egyszerre 2 toltot kotok ra? Vagy esetleg valami "patkany" modon ra tudom okoskodni a tápra ? Esetleg ha van egy masik tapom arrol kulon tudom jaratni a procihutot? Ilyenkor persze ott a problema ,hogy azt a masik tapot hogy inditom el...
2018. máj. 27. 18:54
9/14 anonim válasza:
a másik tápot is el tudod indítani.
de mégis mit csinálsz ezzel? öngyilkossági kísérlet a cél? mert így hamar fog menni
10/14 A kérdező kommentje:
Besz∆rt a videokartyam hutoje ,azt csereltem le procihutore. Tok jol mukodik orakat terheltem a videokartyat ,de nem melegedett tul . Viszont en megiscsak boldogabb lennek ,ha nem csak 5,2V-n porogne.
Egyebkent Xbox hutesere is tokeletes. (A regi xboxok [360] egy bizonyos "kor" felett hamar tulmelegednek)
2018. máj. 27. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!