Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Olyan DVD lejátszót szeretnék...

Olyan DVD lejátszót szeretnék ajánlanátok, ami BIZTOSAN támogatja az AC3 kódolású filmek lejátszását?

Figyelt kérdés
Ugyanis a jelenlegin lejátszáskor nincs hang, csak az mp3-at ismeri fel. Csak azt nem értem, ha elvileg AC3 = Dolby Digital,(ezt okos emberek magyarázták el nekem ) akkor hogy lehet, hogy az eredeti - gyári - dolby digital műsoros DVD-ket lejátsza?
2010. jún. 15. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:

KMPLayer vagy Media Player Classic

[link]

[link]

[link]

[link]

AC3 esetén ajánlom az AC3 filter-t

[link]

[link]

2010. jún. 15. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ez mindent lejátszik.

2010. jún. 15. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező asztali lejátszóra gondolt, nem szoftverre. Azokról meg azt mondják, hogy az olcsó, tescos 7 ezerért a legjobb :D
2010. jún. 15. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is gyártottak soha olyat,ami nem ismeri a Dolby Digitalt.Valami beállítási probléma lehet.
2010. jún. 15. 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy az AC3 hangú avikat nem tudja lejátszani?Jó mikor már a kérdést is meg kell fejteni.
2010. jún. 15. 14:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, lehet, hogy nem voltam egyértelmű ! Igen , asztali DVD lejátszóra gondolok. Az enyém Sony Dual-Player és az AC3-as avikat hang nélkül játssza.
2010. jún. 16. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!