Szerintetek mennyit ér az alábbi számítógép?
Figyelt kérdés
Szeretném eladni régi gépen,azonban jobb lenne pontosabban tudnom mennyit is érhet.
Táp:Codegen 450W(12 cm)
Proci:Intel core i3
videókártya:Asus r68
Ram:8 gb
1 TB HDD
64 GB SSD
Alaplap:asus,pontosan nem tudom,de az se lehet túl jó
+DVD
+jó állapotú gépház
Szerintetek ezért mennyit kaphatnék pontosan?
Válaszotokat köszönöm!
2018. máj. 24. 19:03
1/5 Fogyi69 válasza:
Szia! Az fontos, hogy hanyadik generációs a proci,és pontosan milyen a videókártya, az alaplapot is kellene tudini, egyébként erre jó azt Everest nevű program ;)
Milyen windows van rajta stb. egyébként (szerintem) sacc/kb 190-220K (ez egyáltalán nem pontos mert mint leírtam nem tudom milyen a proci stb
2/5 anonim válasza:
Én max. 30-at adnék érte, mivel a táp alapból kuka kategória és nem tudom, hogy a tárolók milyen állapotban lehetnek.
3/5 anonim válasza:
Megközelítőleg 35-40k, de a hirdetésbe ne írd be a "Codegen" szócskát, nagyot ront az összképen.
4/5 anonim válasza:
Inkább írja be, legalább a vevő tudni fogja, hogy mit vesz.
5/5 A kérdező kommentje:
A proci i3-4160 ,3.6 ghz-s.
A tárolók pedig jó állapotban vannak.
2018. máj. 24. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!