Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Töltőn hsgyjam a laptopot?

Töltőn hsgyjam a laptopot?

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz egy laptopom.

Játékra használnám szinte csak, de elvileg nagyon hamar merül.

Használhatom úgy hogy végig töltőn van?

Mármint játszok, és ez által nem merül le mert folyamatosan töltőn van?

2018. máj. 24. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan töltőn hagyhatod. Lehet, hogy laptop szakértők azt is fogják javasolni, hogy vedd ki az akksit. Nekem már rég volt laptopom.

Asszem jobb is, hogy amikor csak teheted hálózati áramról használod

2018. máj. 24. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem hurcolod magaddal, akkor a legjobb ha kiveszed az aksit és hálózati töltőről használod. Az aksit viszont 1-2 havonta tedd be merítsd le, majd töltsd fel és újra elrakhatod. Mindig feltöltve tedd el.
2018. máj. 24. 15:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Ilyen szinten már nem akarok belenyúlni hogy kiveszem stb.

Nem egy gagyi laptop, azt hallottam hogy automatikusan megáll ilyenkor a töltés nem?

Ha pl feltölti 100%-ra akkor megáll a töltés, és 90-95%-nál újra elkezd tölteni, ez igaz?

2018. máj. 24. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Gagyibb laptopoknál is megáll a töltés, ezzel nem hiszem, hogy gond lenne. Én úgy csinálnám, ahogy a 2-es írja. És amúgy is a laptop aksi ki-be rakása kb. olyan megszokott, mintha a fedelét nyitjuk-zárjuk, de persze te döntöd el, hogyan kívánod használni. Bár a legújabb "kimutatás szerint" a li-ion akksikat nem szabad csontig feltölteni, de ez változik, amolyan paradigmaként :D Úgyhogy használd, ahogy szeretnéd. Ha jól tudom, a laptop akksik amúgy sem bírják sokáig
2018. máj. 24. 15:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként ha kiveszem az akksit elvileg megy a garancia is, le kell vennem a "borítást" róla hogy ki tudjam venni
2018. máj. 24. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!