Miért csinál a Windows magától egy üres Zene mappát?
A zenéim a D meghajtó gyökerében lévő "Zene" mappában vannak.
Néha viszont keletkezik egy másik "Zene" mappa, ami üres, és csak átnevezés után lehet törölni. Az ikonja hangjegy, gondolom a Windows csinálja, vagy valami program.
Hogy lehetne ezt megszüntetni?
Először is. Igen, két "Zene" mappa van a meghajtó gyökerében. Akármilyen lehetetlennek hangzik... Az egyik tele van az én zenéimmel, a másik "generált" pedig üres.
A Windows frissítéseket letiltottam, miután jó pár program nem fut az új frissítésekkel.
Ha le vannak tiltva a frissítések, akkor passz. Esetleg valamelyik program, pl. a Media Player?
Annak a mappának amúgy nem Zene a neve, csak a Windows-ban látszik annak.
Hát... még nem tapasztaltam, hogy egy program futtatása után közvetlenül keletkezne, pedig figyeltem.
Csak úgy, egyik pillanatról a másikra gondolja magát, és odacsinálja..
Minden user mappája alá automatán létrejön egy Dokumentumok, Képek, Zenék, Videók mappa.
Nyiss egy Windows Intézőt, hogy a felhasználói mappád látszódjon ezekkel a könyvtárakkal, jobb klikk a Zenék mappán -> "Hely" fül, aztán mozgasd át a mappa tartalmát a saját zenéidet tartalmazó mappára. Nem fog törlődni semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!