Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Meg lehet xp prof-ban nézni...

Meg lehet xp prof-ban nézni hogy mennyi az aktuális aktív csatlakozások száma a géphez?

Figyelt kérdés

Tehát van a prof-ban egy limit, és azt akarom tudni, hogy mennyi szabad van. Azért kéne, mert win10 prof-ra ha váltok tudni akarom elég lesz-e.

Tudom,hogy win10 prof elvileg 20-at tud, az xp meg 10-et enged,de szeretném ellenőrizni,ha lehetne.

2018. máj. 22. 10:48
 1/5 CspCsj ***** válasza:
Parancssor > netstat
2018. máj. 22. 11:58
 2/5 Shaddark ***** válasza:

A prof aszért prof mert vállalati kliens, a szám ezért nincs korlátozva licencileg.

Technikailag igen, ez 255.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Lanmanserver\Parameters

Adj hozzá

MaxMpxCt (DWORD) értéket, 255 ig bármennyit.

2018. máj. 22. 12:07
 3/5 A kérdező kommentje:

" Microsoft Windows XP Professional, concurrent connections are limited to 10. Although the limitation still exists, if you clear the HTTP Keep-Alives Enabled check box in the Web site properties, IIS does not maintain connections for inactive users. FrontRange Foundation"

[link]

2018. máj. 22. 20:10
 4/5 A kérdező kommentje:

#2 amit előbb másoltam az szerint és más oldalak szerint is van korlát. Akkor ez most miért lehet?

#1-es köszi, ismerem, de a lezártakat miért mutatja? Nem találtam olyan paramétert ami jó.

2018. máj. 22. 20:12
 5/5 Shaddark ***** válasza:

Van korlátja az egyidejűleg létesített kapcsolatoknak.

Erről írtam mert ezt kérdezted :)

Van korlátja az egyszerre kapcsolódó eszközök számának. (Ez a 10/20)

Van korlátja az egy-időben kapcsolódó felhasználók számának is. (5/10)

2018. máj. 23. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!