Akinek Xiaomi Mi A1 telefonja van, az írna nekem véleményt adni róla?
Figyelt kérdés
Ilyet telefont szeretnék, és kíváncsi vagyok, hogy akinek van ilyen, annak mi a véleménye róla. Gondolom a videókban, amik erről szólnak, azért nem a telejes igazságot tükrözik.2018. máj. 18. 17:05
2/3 anonim válasza:
Kb. három hétig volt nálam, alig akartam visszaadni, pedig a saját telefonom egy Huawei P20 Pro. Az árkategóriájában jelenleg SEMMI sem tud a Mi A1 közelébe kerülni, de még 90-100 ezer Ft körül is csak kevesen.
3/3 anonim válasza:
Ilyen telefonja van az egyik baratnomek, es tenyleg az arahoz kepest nagyon jo, viszont ahogy en lattam eleg gyenge minosegu a kameraja, es lehet hogy csak kezdo kepernyo zar feloldasakor de elegge laggol a billentyuzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!