Win 8.1 Pro majdnem 7 giga rejtett fájl, miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A gépemen a C meghajtón a foglalt hely 40,8 GB, úgy hogy mutatva vannak a rejtett fájlok is. Kijelöltem az összes mappát, és úgy írja ki ezt az adatot. Azonban a Számítógépbe (Sajátgépbe) belépve már 47,2 GB-ot ír ki lefoglalt helyként, ami azért kissé különbözik a 40,8 GB-tól. CCleaner és Lemezkarbantartó sem töröl ebből. A Temp mappa is szinte üres. Egyik napról a másikra hirtelen -7 GB, ami azért röhej. Ráadásul frissen telepített Windows 8.1 Pro-ról van szó. Tehát egyik mappa mérete sem túl nagy, egyszerűen van felesleges közel 7 GB amit sehogy sem mutat, és nem a pagefile meg nem is a hiberfil az. Mi lehet ez a majdnem 7 giga amit egyik program sem mutat még rejtett fájlként sem?2018. máj. 17. 16:31
1/3 anonim válasza:
Akkor valamit rosszul csinálsz mert olyan nincs hogy nincs.
Total Commander, rejtett fájlok és itt látnod kell...
2/3 A kérdező kommentje:
Az egyik a Recovery nevű mappa lesz, amit 0 bájtnak ír alapból, de érdekes módon ha belemegyek rendszergazdaként akkor több GB adat van ott csak úgy, ezenkívül így hirtelen nem találtam több rejtett vacakot.
2018. máj. 17. 16:54
3/3 A kérdező kommentje:
Asszem rájöttem, röhej de úgy néz ki ez volt: Kikapcsoltam a C-n a Rendszervisszaállítást, egyébként 7.5 gigát foglalt a gép erre a célra.
2018. máj. 17. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!