Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Surgos! Direkt tart a windows...

Surgos! Direkt tart a windows 10 frissitese ilyen sokaig? Nem lehet meggyorsitani?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok es pont most kezd el ez a szemet frissiteni, amikor delben le kell adnom egy feladatot, de nem tudom befejezni. Mar fel oraja elindult de meg mindig csak 25%. Mert o onkenyesen frissit hat rohadjon meg es akinek kene a gepe??? Miert nem lehet leallitaskor ezt elvegezni?
2018. máj. 16. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:

De hát frissítés alatt is lehet használni a gépet. Most tölti le, meg valamit telepít is, de utána már kikapcsolásnál ott lesz a menüben, hogy "leállítás és frissítés". Vagy ennyire fogja a gépet, hogy nem tudsz dolgozni?

Amúgy igazad van, ez engem is zavart, hogy csak így magától elindult

2018. máj. 16. 09:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet.
2018. máj. 16. 09:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy direkt lenne így, de elég bosszantó, ez igaz.

Én úgy tapasztaltam, hogy egy idő után felgyorsul, szóval 25%-nál nem kell még háromszor annyi időt várni.

"Miert nem lehet leallitaskor ezt elvegezni?"

Szerintem ezt be lehet állítani valahol, mert a céges gépen csak üzenet jön, és el tudom halasztani.

2018. máj. 16. 10:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak hogy a közeljövőben ne legyen ilyen kellemetlen problémád:

Start menü -> beírod "gpedit.msc" enter -> Oldalt a számítógép konfigurációjánál rákattintasz a felügyeleti sablonok mappára -> azon beül minden beállítás mappára -> keresel egy "az automatikus frissítések konfigurálása" opciót, megnyitod -> engedélyezed -> alatta a lehetőségek közül pedig "értesítés letöltés és automatikus telepítés előtt egyaránt" opciót adod meg.

2018. máj. 16. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Gyorsítani nem lehet. Ha funkciófrissítés, és ha HDD-d van, akkor normális hogy sok idő. SSD-n se kevés, de HDD-n az igazi tortúra.

Eső után köpönyeg, remélem valahogy sikerült a feladatot megcsinálni, de a jövőre nézve:

-aktív órákat állítsd be!

-ha vizsgaidőszak fontosságú dolgok elébe nézel: bekapcsolhatod azt is, hogy egy hónapig egyáltalán ne frissítsen.

Egyébként ezt az önkényességét sokan nyomatják ezerrel, de nem teljesen értem. Nekem amikor ugyanezt az april update-et akarta felrakni, egy bazi nagy ablakkal a képembe nyomta, hogy újra akar idulni. Rányomtam hogy ne, és békén hagyott. Vagy ezt csak a WIN10 Pro kérdezi meg? Ha igen, akkor az jó nagy kicseszés a sima WIN10 user-ökkel.

2018. máj. 30. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!