Surgos! Direkt tart a windows 10 frissitese ilyen sokaig? Nem lehet meggyorsitani?
De hát frissítés alatt is lehet használni a gépet. Most tölti le, meg valamit telepít is, de utána már kikapcsolásnál ott lesz a menüben, hogy "leállítás és frissítés". Vagy ennyire fogja a gépet, hogy nem tudsz dolgozni?
Amúgy igazad van, ez engem is zavart, hogy csak így magától elindult
Nem hiszem, hogy direkt lenne így, de elég bosszantó, ez igaz.
Én úgy tapasztaltam, hogy egy idő után felgyorsul, szóval 25%-nál nem kell még háromszor annyi időt várni.
"Miert nem lehet leallitaskor ezt elvegezni?"
Szerintem ezt be lehet állítani valahol, mert a céges gépen csak üzenet jön, és el tudom halasztani.
Csak hogy a közeljövőben ne legyen ilyen kellemetlen problémád:
Start menü -> beírod "gpedit.msc" enter -> Oldalt a számítógép konfigurációjánál rákattintasz a felügyeleti sablonok mappára -> azon beül minden beállítás mappára -> keresel egy "az automatikus frissítések konfigurálása" opciót, megnyitod -> engedélyezed -> alatta a lehetőségek közül pedig "értesítés letöltés és automatikus telepítés előtt egyaránt" opciót adod meg.
Gyorsítani nem lehet. Ha funkciófrissítés, és ha HDD-d van, akkor normális hogy sok idő. SSD-n se kevés, de HDD-n az igazi tortúra.
Eső után köpönyeg, remélem valahogy sikerült a feladatot megcsinálni, de a jövőre nézve:
-aktív órákat állítsd be!
-ha vizsgaidőszak fontosságú dolgok elébe nézel: bekapcsolhatod azt is, hogy egy hónapig egyáltalán ne frissítsen.
Egyébként ezt az önkényességét sokan nyomatják ezerrel, de nem teljesen értem. Nekem amikor ugyanezt az april update-et akarta felrakni, egy bazi nagy ablakkal a képembe nyomta, hogy újra akar idulni. Rányomtam hogy ne, és békén hagyott. Vagy ezt csak a WIN10 Pro kérdezi meg? Ha igen, akkor az jó nagy kicseszés a sima WIN10 user-ökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!