Hogyan tudom a régire beállítani a windowst? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Pár hónapja egy frissítés óta az "ez a gép"-be belépve, rámegyek a képekre, videókra
(tudjátok, ott bal oldalt egymás alatt vannak)
és a:
felhasználók->*én*->képek
helyett a:
Ez a gép->pictures->iCloud photos
helyre navigál. Egyik napról a másikra úgy, hogy nem nyúltam bele a belállításokba. Ezen az új path-on csak néhány fotó érhető el, amit az icluloud számomra szűkös tárhelye lementett. Az összes többi képem egy hosszabb, bonyolultabb úton érhető el az:
Ez a gép->helyi lemez->C->felhasználók->*én*->képek
útvonalon. Hogy tudom visszaállítani, hogy ne kelljen hatmillió mappa mélyére mennem ahányszor a képekkel dolgozok.
2018. máj. 15. 22:04
1/3 anonim válasza:
Állítsd be a mappát kedvencnek, húzd föl bal fölülre, és onnan gyorsan el tudod érni.
2/3 anonim válasza:
Azt a mappát amit használni akarsz jobb klikk -> felvétel könyvtárba -> új könyvtár létrehozása (vagy ott a "képek" könyvtár) , és megjelenik ott oldalt. Utána meg nyomvatartva feljebb tudod húzni.
3/3 anonim válasza:
Vagy egyszerűbb az 1. válaszoló módszere. A mappát ráhúzod a kedvencek fülre és ott létrehoz egy parancsikont a mappához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!