Van itt más informatikus, vagy programozó is, aki [többi lent]?
- aki nagyon unja már, hogy másoknak dolgozik és ezzel nem magának teremti értéket
- elpocsékolja a napja nagy részét mások gyarapodására
- szeretne valami igazán jót alkotni
- saját vállalkozásból szeretne tudni megélni
- nem igazán van üzletileg jövedelmező ötlete
(ez nem egy toborzó szöveg akar lenni, csak nem tudom, hogy egyedül vagyok-e ezzel)
Ti voltatok ezen a ponton? Ha igen, hogy jutottatok túl ezen?
miért ne teremtene számomra is értéket amit elvégzek a munkahelyen?
munkaidőben tanulhatok új technikákat, technológiákat és ezeket a saját projekteimben is feltudom használni.
én elég sok időt tudok magamra fordítani a munkaidőmből és mint említettem a tanulás, fejlődés sokat hoz nekem is
szeretnék jót alkotni, web + játékfejlesztéssel foglalkozom hobbi szinten, van egy elég nagy projekt amit megfogok valósítani, elég jó úton haladok :)
ez is meg lesz :)
ezzel nincs bajom, saját technológiákat is akarok létrehozni, meg saját megoldásokat amik a piacon még sehol nincsenek, szóval van ötlet és tervek is a megvalósításra
#2-es
freelancer vagyok...
köszi az "értelmes" hozzászóllást!
Én is fejlesztő vagyok,de nem unom,hogy multinak dolgozom jól fizet.
Viszont nyitott vagyok,hogy mellékesben elkezdjek vállalkozni ebben.
Aztán kettőt együtt tolnám,nyilván ha elkezd tejelni a vállalkozás szépen leépíteném a melót.
Te kinek dolgozol?
Világos,contractor vagy akkor.
Jól teszed.
Én sajnos csak rendszergazda vagyok, de szoftverfejlesztőként végeztem. Sajnos én is így gondolom. De már mindent megpróbáltam. Sajnos nincsenek kapcsolataim, vidéken vagyok. Már 15 éve ezen a ponton tartok.
De van sajnos egy rossz hírem: Itt nem kellenek programok magyarban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!