Arra a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy mennyit ér meg kb egy alig használt kitűnő állapotú, tabletként is használható Hp Pavilon Convertible? Ami benne van: i5-7200U 2,5Ghz 8192MB ddr4 sdram 256GB félvez meghajto Nvidia gforce 940M videokaris
150-200 000 Ft
De ennyiből vehetnél egy használt, játékhoz tervezett pc-t.
A GTX 940m szinte nem jó semmihez. A legtöbb játékhoz jó GPU-k pont a GTX 950m-nél kezdődik, szval én is megszívtam. Nekem is GTX 940m van.
GTX= gaming (játékhoz való)
Gt= not gaming (ez jó videó nézéshez, internetezéshez, amire egy laptop való)
Am bocs, véletlenül angolul kezdtem el írni, de a ,,gaming", ,,not gaming"-et inkább hagytam angolul. xD
GPU= videókártya
CPU= processzor
PSU= tápegység
RAM= memória
VRAM= virtuális memória (a videókártyáé)
Stb.
Gondolom ezeket tudod. Figyelembe kell venni ezeket, a ,,specs"-et, ha játékhoz való laptopot/ pc-t akarsz venni.
Amúgy Gugli a barátod. Csak beírod a nevét és tádám máris kiad 1000 olyan oldalt, ahol meg tudod vásárolni. Az Árukeresőt ajánlom a legjobban.
Csak írd be a laptop nevét, rákattintasz, lejjebb görgetsz és látod az árakat, a legfölső a legolcsóbb, a legalsó a legdrágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!