Windows nem indul probléma?
Figyelt kérdés
Bekapcsol és eljut odáig, hogy fekete képernyő és alul pörög körbe pár pötty, és ennyi.
Már sokszor újraindítottam, áramtalanítottam, és még hagytam 3 óráig had pörögjön, de nem történt semmi...
Mi a hiba??
2018. máj. 10. 22:36
1/6 Kérdező95 válasza:
Nem tudja bebootolni a windowst, lehet a hddnek valami baja, lehet hogy elég csak egy bios reset, lehet hogy újra kell telepítenek a Windows... sok minden lehet. Próbáld meg a gépet csökkentett módban indítani, ha így elindul utána próbáld meg normálisan.
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a merevlemeznek annyi. BIOS mit jelez?
4/6 A kérdező kommentje:
Asztali gépem van
2018. máj. 11. 16:38
5/6 anonim válasza:
Mit látsz, ha bekapcsolod, mit ír ki? Ezt fotózd le, töltsd fel ide. Ha a merevlemez, az komoly gond.
6/6 A kérdező kommentje:
Na! Beléptem a boot menübe, és újraraktam a rendszert!
Belépett, minden működik, majd utána letiltottam a frissítéseket.
2018. máj. 12. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!