Milyen időközönként érdemes újratenni az XP-t?
Figyelt kérdés
És szervizben mennyiért csinálják meg nekem, ha beviszem? (Sajnos nincs olyan ismerősöm, aki értene hozzá, és mi se értünk hozzá.)2010. jún. 14. 13:08
11/17 anonim válasza:
Szerintem nem lehet időre megadni ezt. Én mióta megvan a gép (6 éve) nem tettem újra a win-t. Egyszerű a képlet: Nem kell telepítgetni minden fost, és rendszeres: scandisk, töredezetségmentesítés, regisztri tisztítás, temp törlés...
12/17 anonim válasza:
Torrent oldalakon fent van külön féle xp,windowsok.. :) ÉS egyszerű a telepítés..
13/17 anonim válasza:
Teljesen egyszerű, beteszed a cd-t és magától felmegy.
14/17 anonim válasza:
Utolsó kettőnek: ha felmegy a Windows hol vannak a driverek? Gyerekek a telepítés egy komplex dolog. Opp. rendszer és driverek,mert különben jön a következő kérdés nincs hang,nincs net, stb. ja és a különböző progik.
Nos erről nem szól a fáma ezért ajánlom mindenkinek: kérje egy hozzá értő segítségét és próbálja el sajátítani a dolgokat különben hívhat engem vagy a kollégáimat jó pénzért. :)
15/17 anonim válasza:
Megoldás: olyan cd-t kell letölteni amiben már benne vannak a driverek, vagy használni a 100000 windows driverset, eddig nekem mindig segített.
Az egész nem nehezebb egy átlagos programtelepítésnél.
16/17 A kérdező kommentje:
ezekkel a dirver-ekkel mit kell csinálni? Telepítés előtt rátenni a gépre, vagy mi?
2010. jún. 18. 13:32
17/17 anonim válasza:
Letöltesz egy XP-t, valamilyen programmal ki írod lemezre. (IMGBURN) Majd azt beteszed, újra indítod a gépet, és bootolsz róla, ilyenkor nem a windows, hanem a telepítő indul. A telepítésnél mindent leír, vagyi nem nehéz. Szájba rágja a telepítő is, a partícióknál fontos hogy a C-t töröld, majd csinálj belőle újjat. Formázásnál NTFS és nem gyors, a lassú kell. Ha ezek megvannak, utánna jön igazán a neheze, mikor a driverek kellenek. Ezek olyan programok, amelyek vezérlik a gép alkatrészeit, így tudni kell ezeket. Még a régi windowson utánna kell ezeknek nézni, megtudni mi van a gépben, és a googleban letöltögetni a drivereket, esetleg ezeket Pendrive-ra, vagy lemezre ki írni. Azokat is felrakod, kell Alaplap driver, hangkártya, videókártya. Ha valami integrált, akkor az alaplap driver tartalmazza. Felrakod minde, újra indítgatod, és kész a gép. Már csak azok a progik kellenek, amiket használni szoktál. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!