Vettem egy joytech ego aio készuleket, azt kondtak kezdoknek ez a legjobb, viszont nem teljesen ertem a mukodesi elvet?
1. Legközelebb máshonnan vásárolj porlasztót.
2. Rendelj magasabb VG tartalmú folyadékot netről, ne a dohánybolti sz*rt vedd (kevés olyan bolt van az országban, ami minőséget forgalmaz). Ettől enyhül a kaparás, megszűnik a szörcsögés, és több gőzöd lesz.
Ez MTL, azaz szájból tüdőre tankos kezdő megoldás. Tehát egyből tüdőre kapva nagyjából sikerült leégetni a kazánt :D
Ezért is kaparhatja a torkod.
Ha nincs füstje, akkor valószínűleg nincs a helyén a porlasztó (így a nem megfelelő helyen kapott liquidet, felázott, megégett, kuka).
Vagy nincs nyítva a tetején a levegőző nyílás stb. Látatlanban nehéz megállapítani, de mindenképpen kazán csere után újra kell próbálkozni.
Nekem volt 2 db ilyen készülékem, nem egy füstbajnok, de kezdésnek jó, leglaábbis ahhoz képest, mint pl. amivel anno én kezdtem 650-es V3-as ego.....azzal biztosan nem szoknál rá az ecigire :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!