A sims 3 nem tud betölteni néhány tárgyat és pár ember is torz. Mit tegyek?
Hibás egyedi tartalmakkal lesz ott a gond valószínűleg. Olyan esetekben szokott előfordulni a nem betölthető tárgy, hogyha pl. telepítettél egyedi bútorokat, ezeket leraktad egy házban, és elmentetted a játékot, azonban az egyedi tartalmat törölted, majd ugyanezt a mentést betöltötted - értelemszerűen a nemlétező konyhapult-objektumot nem fogja tudni megtalálni a játék.
A sim-modellek torzulása szintén gyakori a hibás egyedi tartalmak, modok esetén.
Ellenőrizd, hogy nincsenek-e hibás, vagy a játék verziójával nem kompatibilis egyedi tartalmak a játékodban. (Sims3 mod conflict detector pl. egy elég hasznos kis program, de csodát ez sem tesz: [link] ) Legjobb, ha manuálisan szűröd ki a hibás tartalmakat, ha a program nem segít - azaz egyesével, vagy legalább kisebb telepített mennyiséggel próbálod futtatni a játékot (én mindig felezgettem a telepített egyedi tartalom fájlokat, amíg meg nem találtam a hibásat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!