Monitor, sötét színek pixelesek és "laggolnak"? (bővebben lent)
Behalt a régi monitorom, így SOS-ben kellett vennem egyet, lementem a városom egyetlen boltjába és megvettem a 3 összes ott árult monitor közül a középsőt (árban), haza hoztam, be üzemeltem, megy rendesen, de a fekete színek (vagy sötétek) csúnyák.
Pl nézek egy videót YouTube-n, amiben van egy rész, ahol este van. A videó maga fullHD, de a sötét részek olyan, mintha 144p-ben mennének és még laggolnak is. A monitoron nem sok opció van, végig nyomkodtam mindent, de egyik opcióval sem sikerült eltüntetni a foltokat. Csak arra tudok gondolni, hogy 1) nem túl jó minőségű a monitor 2) valamit a gépen is kéne állítgatni 3) egyszerűen hibás a monitor, de azért ezt kétlem.
DVI-al van a gépemre csatlakoztatva a monitor, a videókártyámra van csatlakoztatva, egy Acer V226HQL monitor. A fehér tényleg fehérnek tűnik, a színek sem tűnnek rosznak, de a sötétek nem szépek.
Ezeket a képeket nem én készítettem, netről kerestem őket. Sajnos ezek nekem nem segítettek, mert itt az egyiken egy telefonról van szó, a másiknál kiderült, hogy a videókártya a hibás (nálam tuti nem (remélem), mert az előző monitorom szó szerint meghalt és az nem csinált ilyet), harmadiknál meg konkrétan a Netflix-ről beszéltek az oldalon.
[link] (mondjuk ennyire nem rossz nálam a helyzet)
Válaszotokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!