Windows nem ismeri fel a második monitort, eddig nem volt semmi baja? Többi lent.
Informatikus haverom azt nem tanácsolta nekem hogy kapcsoljam ki a frissítéseket, de a virus irtókat meg nem szereti használni.
A FIX TV-n a Vendi mindig azt tanácsolja muszáj használni azért készítik, aki meg régi rendszert használ, nem frissít nem használ vírus irtott, és aki torrentezik mind meg érdemlik a zsarolóvírusokat. Ezt mondta Vendi.
Én telefonon utálom a frissítéseket.
Én gépemen megy a windows 7 is, még az xp is.
Szerinted váltsak vissza 7-re?
Unokaöcsém is utálja a win10-t, pedig csak 10 éves, van neki egy haverja és annak az apja informatikus, és azt mondta unokaöcsémnek hogy rossz a win10 és a gyári böngésző bányászik a gépünkkel.
Sok ram kell a win10, sajnos hamarosan a 8 GB ramom se elég neki.
Visszatérve az én kérdésemre: megpróbáltam újratelepíteni az illesztőprogramot, félúton elsötétült minden. Második nekifutásra sem sikerült feltennem, ezért újratelepítettem a Windows-t. Még mindig csak egy monitort ismert fel, és megint nem sikerült feltennem az illesztőprogramot.
Kihúztam a működő monitort, a másiknál pedig elkezdtem a kábeleket cserélni. Minden más porton működött, visszatettem az eredeti kábelt és valamiért azon is működött. Visszadugtam a másik monitort, és most (még) mindkettő működik.
Tehát, kicseréltem a kábelek, majd visszatettem az eredetit, vagyis ugyanaz minden, mint reggel, de most mégis működik? Örülök neki, de valaki megtudná magyarázni, hogy mi történt? A grafikus illesztőprogramot még mindig nem sikerült feltelepítenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!