Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows nem ismeri fel a...

Windows nem ismeri fel a második monitort, eddig nem volt semmi baja? Többi lent.

Figyelt kérdés
Este amikor kikapcsoltam minden rendben volt, ma viszont az elsődleges monitort nem ismeri fel a Windows. A kábelek rendben vannak, áramot kap, úja is indítottam már a gépet, a Windows mégsem látja a másik monitorom. Windows 10-em van.
2018. máj. 5. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Frissítsd a videókártya drivert, próbáld meg máshova bedugni vagy a másodlagost az elsődleges helyére.
2018. máj. 5. 10:47
 2/7 anonim ***** válasza:
A Windows 10 az eddigi legrosszabb, legbugosabb, leghasználhatatlanabb windóz. Ha minden hardveredhez van driver, tegyél fel 7-et!
2018. máj. 5. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
# 2 Win7 támogatása meg fog szűnni, mint használjunk talán 8.1-t? Vagy mit? Előbb utóbb mindenki rá lesz kényszerítve a win10-re.
2018. máj. 5. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
A támogatás pont nem érdekel, mert a frissítések több kárt okoznak, mint amennyitől megvédenek, arról nem is beszélve, hogy cefetül lelassítják a rendszert.
2018. máj. 5. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Informatikus haverom azt nem tanácsolta nekem hogy kapcsoljam ki a frissítéseket, de a virus irtókat meg nem szereti használni.

A FIX TV-n a Vendi mindig azt tanácsolja muszáj használni azért készítik, aki meg régi rendszert használ, nem frissít nem használ vírus irtott, és aki torrentezik mind meg érdemlik a zsarolóvírusokat. Ezt mondta Vendi.

Én telefonon utálom a frissítéseket.

Én gépemen megy a windows 7 is, még az xp is.

Szerinted váltsak vissza 7-re?

Unokaöcsém is utálja a win10-t, pedig csak 10 éves, van neki egy haverja és annak az apja informatikus, és azt mondta unokaöcsémnek hogy rossz a win10 és a gyári böngésző bányászik a gépünkkel.

Sok ram kell a win10, sajnos hamarosan a 8 GB ramom se elég neki.

2018. máj. 5. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos előbb utóbb a win7 is a xp-hez lesz hasonló, hogy az új programok nem támogassák már, se videokártyák stb.
2018. máj. 5. 14:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Visszatérve az én kérdésemre: megpróbáltam újratelepíteni az illesztőprogramot, félúton elsötétült minden. Második nekifutásra sem sikerült feltennem, ezért újratelepítettem a Windows-t. Még mindig csak egy monitort ismert fel, és megint nem sikerült feltennem az illesztőprogramot.

Kihúztam a működő monitort, a másiknál pedig elkezdtem a kábeleket cserélni. Minden más porton működött, visszatettem az eredeti kábelt és valamiért azon is működött. Visszadugtam a másik monitort, és most (még) mindkettő működik.

Tehát, kicseréltem a kábelek, majd visszatettem az eredetit, vagyis ugyanaz minden, mint reggel, de most mégis működik? Örülök neki, de valaki megtudná magyarázni, hogy mi történt? A grafikus illesztőprogramot még mindig nem sikerült feltelepítenem.

2018. máj. 5. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!