Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Black & white 2 bug? Lent a...

Black & white 2 bug? Lent a teljes "sztori"

Figyelt kérdés
Ma, úgy egy év után előszedtem a Black & White 2-t, gondoltam játszok vele. Még egészen az elején voltam a játéknak, amikor egy furcsa dolog történt. A víz és néhol a szárazföld feketévé változott, és mindenfelé szürrealista képek jelentek meg. Szemgolyó, levágott kéz, és az egész pirosas-kékes színvilágú volt, és iszonyú nyomasztó. Sajnos nem tudtam leprintscreelni, illetve le tudtam volna, ha nem akartam volna mindenáron azonnal kilépni. Mi lehetett ez? Valamiféle bug? Közben, bár szerintem teljesen lényegtelen, a Fűrész 2-őt töltöttem, és mikor letöltődött, ki is dobott a windowsba. Visszaléptem, és utána saccperkábé 3 perccel történt ez. Gondolom a filmben nincsenek ilyenek, mert még nem láttam, de mivel nagy helyet foglal a virtuális memórián a játék, bekeverhette a kettőt? Elnézést, ha ez hülye kérdés volt, ilyen mélységekben nem értek hozzá. Vagy valami vírus? Háttérben megjelenő alkalmazás? Bár igencsak a játékban történt ez, legalábbis úgy tűnt. Utolsó reményként jöttem ide a kérdéssel, előtte rendesen googleztunk és youtubeon is rákerestünk a történtekre, és semmi… Ha bug, akkor nem hiszem el, hogy csak nálam jelent meg. Egyébként a játék és a serial szám is eredeti. Ha valaki tudna bármit ezzel, vagy hasonló dologgal kapcsolatban mondani, megköszönném.
2010. jún. 13. 22:41
 1/3 anonim ***** válasza:
HOgy hívnak? Csak a vezetéknevedet.
2010. jún. 15. 12:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Pozsár.
2010. jún. 15. 14:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Oké,akkor nem az vagy,aki gondolok. Mert egy havernak ugyanilyen gondja volt. De amúgy szerintem a videókártya-driver lessz,lehet kicsi a játéknak.
2010. jún. 16. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!