Hogyan tudom elmenteni hátérben titokban a jelszót?
Van egy tizenéves lányom akivel nagyon sok a probléma és sejtésem szerint egy idősebb férfival beszélget naphosszat
legtöbbet az okos telefonját használja de ha időközbe le merül akkor az othoni számítógépet használja hogyan tudnám le ellenőrizni a facebookjat hogy kivel beszélget ....tudom hogy etikátlannak tűnhet de nagyon féltem ugyanis alig töltött 16-ot .
Trolok kíméljenek
Keylogger. Keress rá, minden le van írva.
Egyébként ha ellopod a jelszavát és igazad lesz akkor mi lesz?? El nem tudod tiltani mert akkor annál inkább csinálja.
Valóban etikátlan, a magyarázattól és az okoktól függetlenül, amit amúgy megértek, ha valóban ez a helyzet.
Nem beleszólni akarok, de szerintem nevelési szempontból is rossz irányból közelítesz. Ezzel csak rontasz a helyzeten, és még jobban eltávolodhatsz tőle.
Javaslom egy hasonló kérdés feltételét, de a családi kapcsolatok kategóriában. (Hidd el, jót akarok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!