Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hangfal összekötése PC-vel....

Hangfal összekötése PC-vel. Mit kell még csinálnom?

Figyelt kérdés

Vettem egy hangfalat az asztali számítógépünkhöz. Összekötöttem ahogy írta az útmutató. Azt írta ezzel kész is van, de nem ismeri fel. nem szól. Esetleg nem kell egy programot feltelepítenem hozzá vagy mást még csinálni?

Elnézést de analfabéta vagyok ehhez. Köszönöm

2018. máj. 3. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen hangfalat vettél? Gyártó, típus?

Asztali számítógép alaplapjának/hangkártyájának gyártója, típusa? A gépnek idáig volt hangja? A hangkártyához való meghajtóprogram/driver fel van telepítve?

Hova, melyik, milyen színű portjába kötötted?

Feltételezem aktív, erősítővel beépített hangfal (másképp nem is szólalhatna meg, mert a hangkártya vonalkimenete nem lenne képes meghajtani). Áram alá helyezted? Bekapcsoltad?

2018. máj. 3. 14:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Realtek Digital Ourput ot ír ki ha rákeresek. Eddig nem volt szükség a hangra és nem is lett tesztelve. Ez az első hangfal hozzá.

A hangfal típusa: Genius SP-L160

Illesztőprogram: RTKVhd64.sys ennyit ír hozzá, illetve hogy minden rendben van vele.

Próbáltam minden porttal ( 5 van a gépháznál ) de a fejhallgató jelzésűbe dugtam először.

Természetesen áram alatt van.

2018. máj. 3. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Húzd ki a fejhallgató csatlakozóját a számítógép előlapi jack dugójából, illetve kapcsold be a hangfalat.
2018. máj. 3. 14:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült közben megoldani. Köszönöm
2018. máj. 3. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!