Windows-t lehet legálisan ingyen beszerezni?
Nem tudom, mit csináltál, de én 9 éve használok Linuxot és sosem omlott össze a Grub. Bizonyos munkákra pedig (pl webfejlesztés) százszor jobb a Linux, mint a Windows.
Kérdező: pontosan milyen programoz hiányolsz Linuxról? Ha nem videószerkesztéssel, nyomdaipari dolgokkal vagy erőteljes képszerkesztéssel foglalatoskodsz, akkor mindent megtalálsz Linuxra is.
A Steamnek hála egyre több játék is van.
A Windows 10 sem több pár ezer forintnál. Példa: [link] - valahogy így, mondjuk ehhez az a COA matricás dolog nem jár. Megkapod natúrban a kulcsot a leírt email címre, azt ennyi röviden. 2x vettem tőlük, egyszer Home, utóbbi esetben meg Pro rendszert, és egyikkel sem volt gond. Egyszer beírtam és beaktiválta magát, nem játszadozott a kulccsal, azonnal elfogadta, idő közben sem dobta vissza. Ha engem kérdezel, kb. ez a reális ár :D
A témához csak közvetetten, én világéletemben kalózkodtam és valahogy nem bántam meg. Az én szememben ez egyáltalán nem bűn, nem piszkálja az erkölcsömet, noha sejtem, hogy miféle herce-hurca van egy-egy szoftver elkészítése és karbantartása során. Igen, azt is tudom, hogy ezzel emberek dolgoznak, ténylegesen időt és energiát fektetnek bele, de valahogy még így is nyugodt szívvel kalózkodnék le bármit.
Ezt a windows több gépre is fel lehet tenni? [link]
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!