Egy játékot telepítek, de azt írja ki, hogy nincs elég jogosultságom a művelethez és jelentkezzek be rendszergazdaként, de rendszergazdaként vagyok bejelentkezve. (Windows 10) Mit csináljak?
Nekem is pont ugyanez a problémám, hogy amikor végigment a telepítés és a directx-et telepítettem volna hozzá bezárta hibaüzenettel mint neked, hogy kevés a jogosultságom vagy mi...Én nekem mostanába nem volt több mert letöltöttem a directx legutolsó változatát microsoft oldaláról ezt: rectX End-User Runtime Web Installer
És nem ártana az illesztő programokat frissíteni se.
Itt van a letöltő link a directx-eshez. Nekem ez bevált gyors fel rakod és kész. De nem biztos, hogy neked is elég lesz ennyi.: [link]
Telepítsd fel a Windows 7 -et :-D
Viccet félre rakva, a játék szeretne telepíteni összetevőket, amik nincsenek meg.
Ez lehet DX kiegészítés amit az előző válaszoló is írt, de akár más lib is mint pl. Visual C 2017/15/13...
Utána kell nézni miket igényel és külön telepíteni.
Sajnos egy jogosultság kezelési bug -ba akadtál bele ami már kb. az első 10 -es verzió óta nem lett javítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!