Hogy lehet valami ennyire sz. Bélsár?
Samsung NV40 laptop
Windows 8 64 bit
Mindig is rühelltem a samsungot....
Problémák:
- az óra visszafelé jár
- ha internetes időegyeztetéssel beállítom az órát, 90%, hogy 10 perc múlva egy órát késik
- bekapcsoláskor 20 mega/másodperc izgatja a merevlemezt és 1,5 giga/másodperc a ramot
- bekapcsoláskor egyeztetni kell az órát internetes egyeztetéssel
- ekkor újra 10 percig 20 mega/másodperc izgatja a merevlemezt és 1,5 giga/másodperc a ramot
- ha ssd meghajtóm lenne már rég tönkre ment volna......
- az előbb le majd felcsatlakoztam ugyanarra a wifire és újfent 10 percig 20 mega/másodperc izgatta a merevlemezt és 1,5 giga/másodperc a ramot
Ötlet?
Legszívesebben kivágnám az egészet a francba, de mivel ez egy munkahelyi gép......
lemaradt
- ha gyorsan kattintgatok a startgombra, eltűnik
+1
- ha vezetéken kapja a netet, akkor véletlenszerű időpontokban ledobál
van, hogy youtubeon nézek videót és azt veszem észre, hogy pörög a youtube mert tölti le a videót, de csak töltené, mert ez a bélsár már megint elvesztette a fonalat
1. Jelzed a felettesednek, hogy ez a gép nem alkalmas a munkavégzésre. (Írásban.)
2. Ez után leadod az IT. osztálynak. Na, onnan visszakapod azzal, hogy tényleg szar.
3. Rendeltek más típust. (Nem reklámként...de nálunk a HP laptopokat rendelik, és nincs belük gond.)
1. Jelzed a felettesednek, hogy ez a gép nem alkalmas a munkavégzésre. (Írásban.)
eszed, nem eszed, nem kapsz mást
2. Ez után leadod az IT. osztálynak. Na, onnan visszakapod azzal, hogy tényleg szar.
nincs it osztály....
3. Rendeltek más típust. (Nem reklámként...de nálunk a HP laptopokat rendelik, és nincs belük gond.)
eszed, nem eszed, nem kapsz mást, mert nincs is rávaló
Ok! Egy kérdés:
Ha nincs IT, akkor ki telepíti a rendszert?
Mert, ha senki, akkor te is újra telepítheted...
újra telepítheted...
igaz :)
Samsung NV40-re nekem csak digitális fényképezőgépet dob vissza a google.
Egyébként meg első körben próbálj meg egy bios frissítést, illetve kapd szét a notit és cseréld le benne az elemet. Aztán mehet rá egy tiszta Windows 8.1 és a frissítések.
ja...
nem néztem meg az alját, fejből írtam nv40-t
samsung 350v
...
na majd komplett "felújítást" csinálok
Nem is lehet újratelepíteni, mert nem engedi, bárhogy próbálom. Egyszerűen nem bootol be dvdről, bárhogy állítom át a biost.
Ez egy nagy rakás sz@r.
Nemhiába samsung....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!