Hogy kell megnyitni ezt az modell file-t?
Letöltöttem egy animációs modellt ,de a mappában van 2 mappa egy "materials" és egy "models" nevű mappa, a 2 mappán belül pedig vannak materials-ba: VMT, VTF models-be: VVD, MDL, PHY, MVD fileok vegyesen.
Sokféleképpen próbáltam rákeresni a megoldásra de még mindig fogalmam sincs hogy kéne megnyitnom. Tudna valaki segíteni?
Itt találsz hozzá eszközöket is.
Privire: Bocsi, a linket segítségnek szántam, mert gondoltam te tudni fogod, pontosan mire van szükséged. Én nem foglalkoztam a témával, de első körben itt kezdenék keresgélni. Ahogy látom, függvénykönyvtárak és egyéb programozási eszközök, leírások vannak az oldalon.
Illetve azt sem tudni, hogy mit értesz "megnyitás" alatt.
megnyitás alatt azt értem hogy van benne egy modell file amit szeretnék egy arra alkalmas programmal kezelni (mozgatni).
Eddig kb a C4D-n belüli animálás a max tudásom e téren abba csak rig fileokat kellett beilleszteni ez viszont kicsit bonyolultabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!