Gamer Notebook lehűtése?
Nekem a "laptophűtő" nem vált be, két darab fa játékkockával többet értem el. A két hátsó sarkánál alátámasztottam: így egyrészt kényelmesebb nekem, másrészt alatta tud járni a levegő.
Mennyire új? Hol használtad? Nem mehetett tele porral, szösszel?
Elég gáz lenne, ha ennyire rossz lenne a hűtése gyárilag. De sajnos ezt sem lehet kizárni...
Külső segédprogrammal emelheted a ventilátor fordulatszámát. Továbbá ha enged ilyet az adott gép, akkor csökkentheted a CPU és a GPU feszültségeit.
A paszta meg lehet gond, mivel jellemzően rosszabb fajta szokott az ilyen gépekbe kerülni egy MX-4-hez, vagy egy Hydronaut-hoz képest.
Nem hinném hogy teli mehetett porral mivel csak asztalon használtam és a laptop hütő meg emelt szóval alatta rendesen tud járni a levegő.
Kb egy éves lehet a laptop.
A ventillátor fordulatszámáról meg annyit hogy azt úgy tudom hogy a laptop a saját igényeihez vélten növeli vagy csökkenti szóval ha felmelegedik a processzor elméletileg az magának felhúzza maximális fordulatszámra. De javits ki ha tévedek és szoftver neveket is elfogadok :)
Ez egyszerüen amugy hihetetlen hogy egy gamer beállitottságú notebookban nincsen rendesen megoldva a hütés....
Az a baj hogy itteni szervizbe nem merem vinni mert ha szétszedik elmegy a garancia, és a hivatalos szervizébe meg macerás eljuttatni mert külföldön vettem a laptopot és ha beállitok egy ilyen problémával max kiröhögnek...
Egy egyéves laptop azért már nem új... Sok helyen évente ajánlják (vagy ahhoz kötik a garanciát) a tisztítást. 1 év alatt elég sok kosz mehet bele.
Egyébként eredetileg (az első pár héttől/hónaptól kezdve) is túlmelegedett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!