Kiterjesztett képernyő asztali gép és laptop között nem működik?! (vezeték nélkül)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a címben írt problémára. Windows 10-es gépekről van szó, asztali gép képét szeretném a laptopra kiterjeszteni. Úgy tudom hogy vezetékesről wifis laptopra nem lehet kiterjeszteni. Próbáltam is, de nem ment. Most beszereztem egy wifi adaptert az asztali géphez de így se igazán működik. Annyit sikerült elérni hogy 1x kiírta hogy csatlakozott, a laptop képe szürke lett majd pár másodperc múlva megszakadt. De addig se működött igazán, csak szürke kép volt. Se előtte, se utána többet nem jelent meg az action center > connect menüpontban. Próbáltam úgy hogy a laptop a routerre volt csatlakozva, úgy hogy az adapterrel osztott hálózatra csatlakozott, úgy hogy semmire se, és sehogy se megy...
Minden youtube videóban 1 pillanat alatt csatlakozik mindenki, én már temérdek órát elpazaroltam erre. Mi hibádzik a dologban?
Asztali gép: i7 7740x, 8GB RAM, MSI x299 Raider, GTX970, TP Link TL-WN823N adapter, Win 10 Pro
Laptop: Microsoft Surface Pro 4, i5 8GB RAM, Win10 Pro
tessék ezzel akár böngészőből is megtudod oldani a kliens gépen, de megéri feltenni a progit
nálam win10 és win8 között tökéletesen megy win10-10 között még nem próbáltam, de gondolom ott sincs gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!