A nagyon régi gombos Nokia telefonokról hgy másoljam át a telefonszámokat a számítógépre?
Figyelt kérdés
Lehet csatlakoztatni géphez, viszont hol találom névjegyzékeket, ha számítógéphez csatlakoztatom. Több, mint 1500 telefonszámról van szó, azokat akarom átmásolni a zúj telefonba. SIM-kártyára nem fér rá mind.2018. ápr. 16. 20:48
11/24 anonim válasza:
Nem a sim kártya régi, hanem a telefon.
12/24 anonim válasza:
De a másolás helyett, használd az áthelyezést, ha úgy egyszerűbb.
13/24 anonim válasza:
Igen?? És a régi telefonba vadiúj nanoSIM megy? Szerintem a SIMkártya is régi, tehát megy rá vagy 160 esetleg 250 név.
Tehát ott tartunk hogy 1500 névből 250-et kell törölni egy régi telefonon. Egyéb ötlet?
14/24 anonim válasza:
Na ezt is megnéztem:
Minden SIMkártya 8-256Kbyte memóriával rendelkezik - EEPROM - ezen max 250 telefonszám tárolható...
15/24 anonim válasza:
Látom sosem használtad még az áthelyezés gombot!
16/24 anonim válasza:
Az én telenoros sim kártyám 1000 névjegy kapacitású, pedig már 7 éves. És lehet újdonságot mondok neked, de a nano, micro, normál kártyák átalakíthatók egymás méretére adapterrel. Vagy levághatóak, ha a kisebb kell.
17/24 anonim válasza:
Oké. Már csak azt kell megoldani ha egy név alatt több szám van és azt hogy sokat a felismerhetetlenségig "butítja" majd a túl sok karakter és ékezet miatt. Mire ezeket kijavítod pont elmegy 2 órád ami idő alatt le is írhatod.
18/24 anonim válasza:
És tényleg nem kötözködésként, de ha egy normál SIM-et nano-ra vágsz az attól még mindig csak 160 nevet tárol egyszerre, plusz ha belevágsz csak egy kicsit is, mehetsz az ügyfélszolgálatra...
19/24 A kérdező kommentje:
Imádom, hogy bal fa sznak nézik az embert...
Még a telefon nem ismeri az áthelyezés funkciót.
2018. ápr. 20. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!