Melyik a jobb számológép? Casio fx-991ES PLUS vagy Sharp El-W506X?
Nekem 991ex van, ami majdnem ugyanaz, mint az ES Plus, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Érettségihez bőven elég (igazából érettségizni egy akármilyen kétsoros számológéppel is lehet, nincs olyan feladat, ami megkövetelné az extra funkciók használatát), és szerintem egyetemre is tökéletes.
Tudásban az említett Sharp modell nagyjából ugyanaz a kategória, mindkét oldalon vannak olyan funkciók, amit a másik nem tud (bár mondjuk az 5-ös számrendszert érdekelne, hogy valaki használta-e már a puszta kíváncsiságon kívül), viszont szerintem a Casio kezelhetősége jobb, logikusabb.
#5: például itt ez az egyszerű integrálás:
Ezt a ES 5percig (!) számolja, az EX és a Sharp csak fél percig, de a Casio pontosabb eredményt ad. A Canon F-789SGA gép pedig még ennél is lassabb, viszont fele annyiba kerül mint az előzőek, viszont ő a legnagyobb tudású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!