A GTA IV játékhoz melyek azok a patchek amelyek tényleg jók, és nem teszik tönkre a játékot?
Figyelt kérdés
Sajnos én csak olyat találtam eddig, ami miatt újra kellett telepítenem a játékot2010. jún. 12. 14:55
1/4 A kérdező kommentje:
Ha tudtok linket is legyetek szívesek!
2010. jún. 12. 15:05
2/4 anonim válasza:
Leírhatnád esetleg kicsit bővebben, hogy mi miatt kellett újratelepíteni.
Mellesleg itt GTA-val kapcsolatbna nem fogsz segítséget kapni.
gtaforums.com eléggé jó, de crackelt cuccokkal nem foglalkoznak
gta-worldmods.de német nyelvű, a "community" feliratú kép dob a fórumba
[link] angol nyelvű..
www.gtahungary.hu a magyar nyelvű, de ott kevés hozzáértő van
3/4 anonim válasza:
Én még olyannal nem találkoztam ami tönkre vágná a játékot. az 1.0.2.0-ás patch-be raktak a fejlesztők egy szándékos bugot ami azt jelenti hogy valami kocsilemosós küldinél nem hívja fel a megbízót és így nem tudsz tovább menni a történetben. nem tudok róla hogy ezt orvosolták-e valakik.
4/4 anonim válasza:
Innen lekaphatod az összes patchet: [link]
Ha warezos változatú a gta4-ed akkor asszem minden patch-hez van crack is. értelem szerűen azt a crack-et szeded le amilyen változatú a gta4-ed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!