Mitől nyúlik meg 16:9-re a 4:3 képarány? Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Tegnap este kikapcsoltam a gépet ma reggel indítottam és le akartam venni a felbontást.... A 4:3-as képaránynál ugye két fekete csíknak kellene lennie oldalt na ez nincs és teljes képernyőre kinyúlik... Driver frissítés megvolt, nem használt.... Semmi nem lett előtte feltelepítve sem update semmi. valakinek valami ötlet?2018. ápr. 13. 09:38
1/3 anonim válasza:
ha nVidiád van:
NVIDIA vezérlőpuélt, majd bal oldalon az "ASZTAL MÉRETÉNEK ÉS HELYZETÉNEK BEÁLLÍTÁSA"
Itt a 2-es pont kell neked
Méretezési mód
-Oldalarány
-Teljes képernyő
-Nincs méretezés
Javaslom az OLDALARÁNY beállítását
2/3 A kérdező kommentje:
ömmm igen nVidiás vagyok de nem találom ezt a lehetőséget.... elmagyaráznád nyomorék módra?
:D
2018. ápr. 13. 18:50
3/3 anonim válasza:
Belépsz az nVidia vezérlőpultba (Asztalon jobb klikk >> Nvidia vezérlőpult
Baloldalt menüpontok lesznek
Itt megkeresed azt, hogy
Asztal méretének és helyzetének beállítása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!