Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pubg vagy Call of duty ww2?

Pubg vagy Call of duty ww2?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 11. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Gondolom, PC? A CoD-ot semmiképpen nem ajánlom, az Activision magasról ****ik a PC-s játékosokra. Fél év után is tele van bugokkal és csalókkal, minden frissítést később kapunk meg, mint a konzolosok (a legújabb pl. egy egész hetet fog késni). Vannak a játékban küldetések, amikért jutalmakat lehet kapni, pl. ezen a héten egy ritka géppuskát lehet megszerezni, ha csinálsz 20 fejlövést. Konzolon ehhez 3 (!) db fejlövés is elég. Hogy miért szívatják a PC-seket, akik ugyanannyit fizettek a játékért, mint a konzolosok, az rejtély.

Én a PUBG-t szívből rühellem, de ezzel láthatólag egyedül vagyok, úgyhogy inkább azt ajánlom.

2018. ápr. 11. 20:00
 2/3 A kérdező kommentje:
A pubg-t én se állom az is laggos, gondoltam feljövök ide utánna járni mert ha nem annyira akkor talán megveszem hátha megszeretem, de most komolyan nincs egy normális Multiplayeres játék kint a piacon, te milyen játékot ajánlanál ?
2018. ápr. 11. 22:07
 3/3 anonim válasza:
Fortnite ingyenes Battleroyal
2018. ápr. 20. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!