Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A pubg-ról tennék fel kérdések...

A pubg-ról tennék fel kérdéseket (? ) | | V

Figyelt kérdés

1. Szeretnék egy játékot venni és a Pubg-n elgondolkodtam megérné megvenni ?

2. Még mindig buggos a pubg ? [link]

3. Megérné-e azt a 12.000 ft-ot vagy 9000-ret ?

4. Az igaz, hogy lehet 1 milliós géped is, a pubg vagy elfut rajta vagy nem ?

#videójáték #Battle Royale #PUBG #PlayerUnknown Battlegrounds
2018. ápr. 10. 18:59
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ha teheted, ne vedd meg. Főleg ha egyedül játszanál, mert rengeteg bosszúságod lehet. Nagyon jó érzékek kellenek hozzá, és nem este meló, suli után kell leülni játszani. Rohadt jó gép (1-2 éves gépnél ne legyen idősebb), nagyon jó VEZETÉKES! net. (mobil nettel felejtsd is el, mert ne reménykedj benne, hogy valakit le is fogsz lőni a magasabb ping miatt.) Full HD-ban folyamatos 80-100 fps-el kell minimum játszani, jó monitorral, hogy észrevedd a távolabbi épületekben az ellenfeleket. Maga a játékmenet tetszik nekem is, és élvezhető lenne. De annyira kiforratlan a játék sok bug miatt hogy egyszerűen élvezhetetlen és bosszantó. (Érdekes jelenségek vannak, mikor te ütsz rajta valakin.) Pár killem van a játékban 2 hónap alatt, mert minden kör arról szól, hogy belépek és valaki lelő egy bokorból, vagy házból. Ha szar a térhallásod, akkor megint esélytelen a játék, mert hangokra épül az egész. (Nekem szar a bal fülem miatt). Alternatívaként a mobilos pubg, emulatorral tökéletes. Igaz vannak botok is benne, de legalább nincsen gépigénye, jó a lövés fizika, és még ingyenes is. Vagy más játék: Ring of Elysium. Jobb grafika, kisebb gépigény, jobb fizika. Nagyobb sikerek a játékban. Ha vannak haverjaid, akikkel tudsz játszani, akkor megéri megvenni. Duoba, Squadba tökéletes tud lenni és szórakoztató, egyedül borzalom. Random Squad, Duo szintén borzalom. Csomószor lelő a csapattársad már az elején, mert neked jobb fegyvered van és persze észreveszi, hogy kezdő vagy. Ezeket úgy írtam le, hogy más fps, rpg shooting gamekben jól nyomom és van múltam bennük (Battlefield, CS, CoD), de ez a játék teljesen más.
2018. máj. 10. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!