Boyka1985 kérdése:
Mi lehet a baj a Samsung Galaxy note 4 telefonommal?
Figyelt kérdés
Vettem a jófogáson egy note 4 telefont. Tök rendben volt mindent. De fura volt, hogy hamar forró lett az akksija. Egyszer leállt a telefont és nem lehetett újraindtani. Néha nagy nehezen, két naponta felállt a rendszer, de csak boot lépésekkel. Vettem bele új 3200-as =ez kell bele) akksit. Bekapcsoltam, helyreállítottam a rendszert és minden jó volt. Ki sem kapcsolat a telefon. De most is fura mód elég forró volt az akssija 10 perc után. A régi note 3 ba ilyen csak sok játék után volt. Kikapcsoltam. Semmi, nem indult. Akssit megigazítottam újra beindult. Aztán ment a telefon fél órát, mondom újraindítom, hátha jó lesz. De semmi. Hiába nyomom a bekapcs gombot, vagy a 3 ast (hangerő, home, bekapcsolt egyszerre), de semmi, meg sem nyikkan. Alaplap v romhiba. Sajna kisvárosban élek, 100 km-re van a szerviz Miskolcon. Úgy tűnik be kell vinnem. Tippek mi lehet a gond?2018. ápr. 9. 12:56
1/4 A kérdező kommentje:
és ilyenkor hiába dugom töltőre, semmit sem ér. A led sem jelez, hogy töltődne vagy bármi (de le sincs merülve az akku, mert 42!-on kapcsoltam ki 5 perce)
2018. ápr. 9. 13:03
2/4 A kérdező kommentje:
most éppen bekapcsolt simán, ahogy kell. Feltettem töltőre. 10 perc után húzom el képernyőt a belépéshez, lefagyott és elállt a teló megint.
2018. ápr. 9. 13:32
3/4 akela70 válasza:
Nézd meg, nem-e fut a háttérben egy bitcoin-bányász software.
4/4 A kérdező kommentje:
nem hiszem, ,,leformáztam". Akkor is ugyanez van.
2018. ápr. 11. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!