Címer készítése vektoros fekete méretben pdf?
Figyelt kérdés
klisé készítéséhez vektoros 100% fekete méretes pdf-re van szükségük ezt hogyan értik a klisé gyátrók? Könyvkötészet miatt lenne szükség a nyomatra.2018. ápr. 7. 10:56
1/1 tabaki válasza:
Na, ma van a napja, hogy tippelni sem tudok, miért moderálták ki a hozzászólásomat. Egy rövid, de korrekt, segítő szándékú és illendő magyarázat kíséretében az egyik legismertebb, jogszerűen használható ingyenes programot javasoltam, illusztrációként egy saját grafikát belinkelve -- de annyira sajátot ám, hogy még a felirat betűtípusát is én készítettem egy másik szabad programmal.
A moderátor útjai nem mindig kifürkészhetők, de az ítélete szent, majd más válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!