RTL Most Használata Windows xp alatt lehetséges?
Az oldal a legújabb flash playert verzióját kéri amit fel is telepitettem (29-es verzió) de telepités után is a flash player legújab verzióját kéri
jelenleg egy 48.0 verziójú Google Chromet futattok (Mert az XP rendszer miatt nem frissiti) Létezik valamijen megoldás valamijen böngésző amint az RTL Most-ot tudom használni Windows Xp alatt is?
Miért használsz XP-t 2018-ban? Négy éve lejárt a támogatása! Annyira gyenge a géped, hogy nem megy rá egy Win7 sem? Akkor tegyél fel Linuxot!
Mellesleg a Chrome és a Firefox is száműzte a Flash-t hála Istennek, szóval ha az RTL Most még mindig Flash alapon nyomja a videókat, akkor ők a bénák, nem te.
kőszőnöm a válaszokat de végül a Mozilla Firefox Böngésző vált be úgy tűnik a Firefox még támogatja az XP-ét a Flash fel települt és működött is :)
és a kevés RAM miat használok XP-t de ha már semenyire nem tudom majd használni akkor bővitek memóriát és áttérek Windows 7-re...
1GB RAM van a gépemben és INTEL CELERON E3400 CPU 2x
(Két magos) 2,60GHZ
a gépen jelenleg Windows Xp Sp3 fut rajta
1GB RAM az kutyafüle.
Tegyél fel egy Linuxot XFCE felülettel, az talán használható lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!