Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Free to play játékok?

Zsoltvok kérdése:

Free to play játékok?

Figyelt kérdés

PS4 free to play játékok hogy is vannak?

Ugye ott van hogy ingyenes és hogy download!

Ezért később sem kell fizetnem semmit ha letöltöm?

Vacilálok hogy leszedjem e avagy sem mert hátha utána valamit kell érte csengetni!

Köszi a válaszokat!

2018. ápr. 2. 11:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Benne van a nevében, ingyenesen játszható. Ezekben általában az a trükk hogy közben pay-to-win lehet egy és/vagy mikrotranzakció van benne, azaz maga a játékmenet ingyenes, de lehetőséged van mindenféle bisz-baszokat hozzá a játékon belül megvásárolni, vagy pont úgy van felépítve a játék hogy ezek nélkül alig legyen esélyed érvényesülni, tehát a fizetésre ösztönöz a rendszer. Ez persze csak egy lehetőség amivel nem kötelező élni.

Olyan sehol nincs, hogy valami ingyenes, de a használat után derül ki hogy utólag mégis fizetni kell. Az interneten ez nem megoldható, így ha valami fizetős akkor addig nem érheted el amíg előre ki nem fizetted. Fordítva nem lesz ilyen.

2018. ápr. 2. 11:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a tartalmas választ!

Hitmant láttam ingyenes.

Azt akartam letölteni csak nem mertem!

Ha meg szarul van megcsinálva akkor letörölöm! ( Mármint hogy ha arra megy ki,hogy fizessek valamiért )

2018. ápr. 3. 09:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Hitman első és második epizódja tényleg ingyenes volt az elmúlt időszakokban. Ezzel próbálják rávenni az embert, hogy ha tetszett nekik az ingyen kampány akkor hátha megveszik mind a 6 részt. Ha mégsem, akkor is ami ingyenes volt az ingyenes is marad (ha aktiváltad Steamen akkor a örökre a fiókodhoz adta, gondolom PS4 esetén sincs máshogy a "free" tartalom, akkor sem ha csak 1-2 hétig ingyenes).
2018. ápr. 3. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!