Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Este még működött a laptopom,...

Este még működött a laptopom, ma nem kapcsol be, se hang, se fény, semmit nem csinál, mi lehet a baj? 24/L

Figyelt kérdés
Este csak lecsuktam, nem kapcsoltam ki, ma be akartam kapcsolni, kinyitottam de nem jött be semmi, hiába nyomkodom a bekapcs gombot nem reagál egyáltalán. Aksit kivettem beraktam, így sem történik semmi.

2018. ápr. 1. 20:37
 1/6 anonim válasza:
Szerintem tedd fel töltőre és utána próbáld meg bekapcsolni. Lehet lemerült este.
2018. ápr. 1. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen valószínű lemerült.
2018. ápr. 1. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Arra tippelek én is,hogy lemerült.
2018. ápr. 1. 21:28
 4/6 CspCsj ***** válasza:

Mennyi időre vetted ki az akkut? Pár másodperc nem biztos, hogy elég.

Egyébként akku nélkül is próbáltad a töltőt?

Ha töltőről bekapcsol, akkor talán túlságosan lemerült az akku (Litium-os akkuk ilyen miatt sérülhetnek) - ha kikapcsoltad a laptopot, akkor hagyd pár órára akkuval is töltőn.

Ha így sem akar az akkuval bekapcsolni, akkor valószínűleg akkucsere kell.

2018. ápr. 1. 21:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem kapcsol be töltővel, se aksival. Kivettük az aksit és úgy is próbáltuk csak simán kábellel, de akkor sem csinál semmit. Aksival hiába van rajta órák óta nem történik szintén semmi...
2018. ápr. 2. 01:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Kabel, jo?

Van led a gepen? Ha be van dugva vilagit?

2018. ápr. 3. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!