Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csinalhattam rosszul?

Mit csinalhattam rosszul?

Figyelt kérdés

Ma kiportalanitottam a szamitogepet, ami az alaplapon levo procin allo ventilator felet leszedtem es azt is portalanitottam es szepen vissza raktam es ahol a dvd beolvaso winchester ki csavaroztam de nem vettem ki teljes es ugy szepen letoroltem ecsettel a port. Meg egy alkatreszt vettem ki es vissza hogy elbirjam tuntetni a port, meg csak a winchesterbol levo kabeleket huztam meg vissza es mast nem.

Miutan megtortent a portalanitas visszsszereltem a gepet es elinditas utan vmiert még zajosabb lett es a csippogos hangja meg van es windows betoltede utan magatol leall es ez a baj.

Minden tippet varok es koszi elore is.

2018. márc. 31. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
rosszul tetted vissza a procira a hűtőt...
2018. márc. 31. 16:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Szorosan rapattintotam 2x is, Egyeb otlet vkinek?:$
2018. márc. 31. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne sértődj meg, de ha úgy csináltad ahogy fogalmazol, akkor baj van.

Processzor újra pasztázás volt?

Hová seperted a port? A ventikbe? Mert akkor zajosabb is lesz.

A ventiket kitakarítottad?

A memória és videókártya foglalatokat?

A végén az alaplapot is portalanítottad a komlett gépházzal együtt?

2018. márc. 31. 17:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Azt hittem van paszta de nincs es gondoltam anelkul egy kis ideig kibirja de ahogy nezem akk nem fogjaXD.

Igen mindent atecseteltem es nem soportem bele veletlenul sem, deltol delutan 4ig ecsettel soprogettem. Miutan ujra illeszettem a procira a hutot utana mas sokkal halkabb volt es volt csipogos hangja is de a gep csak a hatteremig jutott el sajnos es sehogy sem allt fel a rendszer es billentyut sem ismerte fel csak a az egeret azt az alkatreszt is ujra kivettem leportalanitottam es vissza tettem azota nem piszkalom, amikor meg lesz paszta akkor megint ujra raszanok egy delutant es atsoprogettem az egesz gepet.

Nemtudnal megserteni most eloszor kellett egyedul portalanitanom a gepet mert ismerosom nem ert ra aki tenyleg informatikus isXD

2018. márc. 31. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!