Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Érdemes erre a gépre windows...

Érdemes erre a gépre windows 7-et rakni?

Figyelt kérdés

A sógorom gépe,ő windows xp mániás de az már nem sokat ér.Ez a gép totál be van lassulva töredezett az össze meghajtó és évek óta nem volt újra rakva,és nagyon be van lassulva egyszer mikor neteztem rajta csak úgy magától újra is indult,de nem tudom mitől akadt ki.

TripleCore AMD Athlon II X3 460, 3400 MHz (17 x 200)

ASRock 760GM-GS3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

Alaplapi lapkakészlet AMD 760G, AMD K10

Rendszermemória 3328 MB (DDR3 SDRAM)

ATI Radeon HD 3100 (RS780L) integrált Videokártya nem valami combos.

2018. márc. 30. 22:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Pont most olvastam máshol is írta valaki,hogy 32bites windows 7 csak 3,25gb t látott de 64bit el minden rendben kiírja a teljes ramot.
2018. márc. 31. 16:45
 12/14 A kérdező kommentje:
Egyébként elgondolkodtam a windows 10 en de az a baj kicsit a hdd és még az is meg van osztva,a próba hdd az mondjuk 149gb de azon meg már van 2db badsector hdsentinel szerint 99% os szóval az meg ki tudja meddig bírná.És ugye a windows 10 alapból több helyet követel.
2018. márc. 31. 16:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Talán rájöttem mi lehet a baj.

Integrált videókártyád van,lehetséges,hogy az használ a ramodból,ezért marad kevesebb a gépnek.

2018. márc. 31. 23:42
 14/14 A kérdező kommentje:
igen integrált videokártya,most 64 bit nél azt írta memória 4gb amiből 3,75gb elérhető.És elég jól futott a 64 bites de tudom ezt még be kéne lakni,de az sem biztos ,hogy lesz új rendszer a gépen mert a sógoromé és vaskalapos windows xp s de halál lassú a gép mert ezer éve nem volt újra rakva sőt az a kevés hdd méret is majdnem fullig van töredezettség is nagyon sok és nem lehet mentesíteni mert nincs annyi hely a hdd n.
2018. ápr. 1. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!