Miért indul újra a gépem?
Figyelt kérdés
Van egy max 2 éves gépem és kb hetente 1x újraindul random semmi előjel nélkül. A hőfokok rendben vannak a spec. rendszer beállításoknál kivettem a pipát is, hogy kékhalált adjon de nem add így sem csak újraindul.
Gépem: Proci FX 4300
VGA: GTX 460
RAM: 8gb 1600Mhz kingmax DDR3
TÁP: chieftec apb-500b8 500W minőségi 1 éves kb. A windows újraraktam kitisztítottam a gépet is leterheltem mindent 3 órán keresztül és akkor nem volt hiba sem csak random heti 1x ezt csinálja már régóta. Előre is köszi
2018. márc. 30. 14:28
1/6 anonim válasza:
" chieftec apb-500b8 500W minőségi"
"minőségi"
Hát közel sem. Egyébként látatlanba senki sem tudja megmondani. Lehet a táp, alaplap, RAM is ludas.
2/6 lali51 válasza:
Pillanatnyi áram kimaradás is okozhatja.
3/6 A kérdező kommentje:
Chieftec táp mióta nem minőségi? ...
2018. márc. 30. 16:22
4/6 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy mindent le teszteltem és semmi bajuk. 3 órán mentek 100%-on és semmi baj nem volt. Még külön a windows 10-nek a memória tesztjét is lenyomtam de az sem jelzet hibát.
2018. márc. 30. 16:25
5/6 anonim válasza:
Táp minőségét a legtöbb esetben nem márka szerint nézzük, hanem modell szerint. Minden márkának vannak jó/rossz belsővel rendelkező tápjai.
6/6 A kérdező kommentje:
Még tanács valaki? Nincs több ötletem...
2018. márc. 30. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!