Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki tudja, mi történt a Thunder...

Ki tudja, mi történt a Thunderbird levelezővel?

Figyelt kérdés

Péntek este kikapcsoltam a számítógépet, s szombat reggel bekapcsolás után azt tapasztaltam, hogy eltűnt a Thunderbird levelezőm. Az email fiókokat Telekomos segítséggel sikerült visszaállítani, de a Helyi mappákban lévő összes levelem eltűnt. Nagyon bosszantó, mert nagyon sok, számomra fontos levél volt ott.

Az is probléma, hogy azóta, ha jönnek a levelek, egyszerűen nem lehet üzenetszűrőt beállítani, így minden levél a Beérkezett üzenetekbe jön, s onnan kell áttenni.

2018. márc. 28. 12:26
 1/7 P.O.C. ***** válasza:

Ezért nem kínlódok már nagyon régóta levelező programokkal. Körülményes és megbízhatatlan.

Csakis webes felület. Ott a Gmail, 15 gigát kapsz ingyen. Egy fél emberöltőn keresztül sem kell letörölni a leveleidet, és bárhol elérheted. Nem csak azon a gépen amire letöltötted.

Cégek szoktak még velük pö.csölni, otthoni felhasználók közül nagyon keveset látok már, akinek ilyen be van állítva.

2018. márc. 28. 12:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Valszleg megsérült a profilkönyvtárad.

Ha teljesen újat nyitottál is, meg kell lennie a réginek. Menj be a profil mappába (rendszertől függ, de Windowson valahol az AppData-ban van) és nézd meg. Jó esetben csak pár config file-t kell átállítani és megy.

Amúgy a Thunderbird nem megbízhatatlan. Én ugyanazt a profilt használom és közben már a 3. rendszeremet taposom, mindig csak szimplán átmásoltam a profil könyvtárat az új rendszerbe és semmit sem kellett állítani.

2018. márc. 28. 14:14
 3/7 A kérdező kommentje:

P.O.C.nevű felhasználó.

Azért használom ezt a levelezőt, mert három postafiókom van.Különben már gondolkodom rajta, hogy csak egyet kellene megtartani.

2018. márc. 29. 15:03
 4/7 A kérdező kommentje:

2.válaszoló

Szerintem nem a könyvtáram sérült, hanem a Thunderbird frissített valami Beta verziót, mert azóta van problémám. Windows 7-em van. Az AppData-n találtam 5 elemet,de mit kell átállítani? Én ehhez analfabéta vagyok.

2018. márc. 29. 15:16
 5/7 P.O.C. ***** válasza:

Én a helyedben valami szakirányúbb fórumba próbálkoznék.

pl.: [link]

2018. márc. 29. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Így távolról kétlem, hogy meg tudnánk oldani. Az appdata-ban van egy profil könyvtár, abban egy ini, aminek arra a profilra kell mutatnia, amit ténylegesen használsz (lehet, hogy újat hozott létre)
2018. márc. 29. 19:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Mivel a számítógép technikai részéhez nem értek. az lesz a legjobb, ha szakemberhez fordulok problémámmal. Köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni.
2018. márc. 30. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!