Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyitől lehet venni egy...

Mennyitől lehet venni egy gamer PC-t, ami elviszi a mostani és a közelgő játékokat?

Figyelt kérdés
Mennyivel lesznek hardware igényesek a közelgő játékok?
2018. márc. 28. 00:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Mégis milyen minőségben? Ez egy kulcsfontosságú tényező, ami egy ilyen kérdésnél fel kell, hogy merüljön. Mondhatom én neked, hogy néda, ez a gép viszi a mai új játékokat. Ja, csak épp azt nem említettem meg, hogy HD-ban full low beállítások mellett. Azt ne írd, hogy max, mert akkor én úgy veszem, te 4K-ban maximális beállítások mellett szeretnél játszani. Kicsit konkrétabban. Az pedig árban nagyon nagyon húzós, bőven nézelődhetsz pár 20 000-es bankó után a pénztárcádba. Konkrétabban az olyan 300 000Ft feletti vállalkozás lehet simán, és akkor még valószínűleg nagylelkűen szabtam meg a min. keretet.
2018. márc. 28. 00:35
 2/10 A kérdező kommentje:

Mondjuk, ha van Ultra, Magas, Közepes grafika - akkor legalább magas legyen.

A közelgő játékok meg medium grafikán jó volna ha futnának.

2018. márc. 28. 00:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Intel Core i7-6700K ,MSI Z270 GAMING M7 Alaplap,64 GB ram,3db gtx 1080Ti,Qoltec Bitcoin Miner 2000W Gold eddig másfél millió :D winyót,házat,dvd írót,meg ilyeneket még bele se számoltam
2018. márc. 28. 02:03
 4/10 anonim ***** válasza:
2000W??????? Azt aztán minek és hova???? Még 1080Ti-hoz is túlságosan sok ekkora táp....
2018. márc. 28. 13:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Most csak így random valaki bemásol valamit, és aztán azt elemezgetjük, hogy jó-e?
2018. márc. 28. 13:46
 6/10 anonim ***** válasza:
igazad van kedves had füstöljön a 3db kártya meg minden
2018. márc. 28. 16:05
 7/10 anonim ***** válasza:
3db... de 1080Ti-ból minek 3db? Egymagában elég a hiánytalan 4K gamingre :D És igen, én lehagytam ezt a lényegi részt, hogy 3db...
2018. márc. 28. 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Általánosabban fogalmazva ilyen igényekhez, amiket írtál egy i5 minimum kell, vagy AMD oldalon egy Ryzen 5. Lehet cicomázni, hogy i7 vagy Ryzen 7, de felesleges, ha nem a max grafika a cél. Ezek mellé 16GB RAM kell még, az órajel nem feltétlen mérvadó, csak ha Ryzen-t veszel. Azok szeretik a magasabb órajelű modulokat. Ami alá VGA-ban nem érdemes adni, az a 1060 6GB. Ha 1070-et veszel, az nem lesz időtállóbb, de az igényeiden túl is fog tenni. Egy 1070-el (vagy 1070Ti) már szinte minden játék megy FullHD maxon.
2018. márc. 28. 19:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha veszek egy ilyen kaliberű gépet, akkor nem lesz egy ideig gép problémám, grafikát illetőleg?
2018. márc. 28. 21:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs meddig lehet jó neked egy 1060, vagy az afeletti kártyák. Talán 1-2, max 3 évig, de a 3. év már kompromisszumosan. Nem tudok biztosat mondani, mert eddig lassan fejlődtek a hardverek, a játékok meg ehhez igazodva arányosan kérték a gépigényt. De ha most az AMD felzárkózása miatt kialakul egy 10 (+-3) éve nem látott piaci verseny, akkor gyorsul a fejlődés, ergo a játékok egyre hamarabb egyre erősebb hardvert fognak kérni, ami a már meglévő hardverek gyorsabb elavulását fogja eredményezni. Jósolni egyenlőre még nem tudok (sajnos :/).
2018. márc. 30. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!