Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Wish mennyire valós, hogy...

Wish mennyire valós, hogy ingyenes termékek is vannak?

Figyelt kérdés

Valamikor láttam egy GTX 1080 TI videokártyát kb 500Ft körül, és most egy telefont is, mindkettőből rendeltem, mondom annyi pénzt véletlenül is elejthetek, sok veszteségem nem lesz vele.

Még nem jött meg, még egy hónap a várható időpont.

Mennyire valószínű, hogy megjön és az jön?

Valaki már rendelt ilyesmit hasonló árban?

2018. márc. 23. 20:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hát nem azt fogom kapni, már tudom. Valaki felhívta a figyelmem a leírásra is.

Valami random cucc.

2018. ápr. 3. 00:11
 12/16 A kérdező kommentje:

Amit belinkeltem, az sem az aminek látszik.

"1x PCI-e 8pin to Dual 8Pin Video Card Power Extension Cable"

2018. ápr. 3. 00:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Egészen biztos vagyok abban, hogy amikor linkelted a videokártyát akkor nem ez a leírás és kép volt alatta. Akkor egyértelműen kártyának tűnt, bár beírtam alá a valószínű kimenetelt:

"A Wish egy ilyen ótvar rendszer, hogy hatszor meg kell nézned hogy tényleg azt veszed-e amit akartál. Ugyanilyen elven te vettél 500 forintért egy tápkábelt a videókártyához"

És végül tényleg csak egy kábel volt (lett?).

2018. ápr. 3. 16:35
 14/16 A kérdező kommentje:

Lesz :'D

De ez van.

Ebből tanul az ember. Először vásárolok a wish-en.

2018. ápr. 3. 23:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Vagyis nem, mert akármi lehet, valami random cuccot küldenek ahogy olvastam. Amit ide linkeltem, az másik.
2018. ápr. 3. 23:37
 16/16 anonim ***** válasza:
vannak ingyen cuccok, csak postaköltségért már megvehetők. De szélhámos cég. Van amikor meg sem kapom az árut és nekik az van kiírva, hogy kézbesítve. Van olyan is, amikor selejt, semmitérő cuccot küldenek.
2018. ápr. 4. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!