Emberi hang és háttérzene elválasztása egyszerűen?
Figyelt kérdés
Van egy olyan videóm, amiben nagyon tetszik a szöveg, de borzalmas háttérzenéje van. Meg tudom úgy oldani, hogy csak, vagy szinte csak a beszédet lehessen hallani? Ha igen, milyen programmal, és hogyan? Relatíve amatőr számítógép használónak minősülök.2018. márc. 23. 12:57
11/14 anonim válasza:
#4: Hangmérnök vagyok, úgyhogy hidd el nekem: nincs ilyen módszer. Ez maximum az NCIS-szintű gagyi sorozatokban működik, ahol egy pár pixeles képet is úgy kiélesítenek, hogy látszik a tettes telefonján, milyen számról keresik. Ha a valóságban valaki képes lenne ilyen szoftvert készíteni, multimilliárdos lenne egy perc alatt.
12/14 anonim válasza:
Ha egy kicsit logikusan tudnál gondolkozni akkor rájöhetnél hogy miért lehetetlen.
13/14 anonim válasza:
Több mint 10 éve válaszolgatok itt. Minden hónapban van ilyen kérdés is legtöbbször akad ilyen 50%-os okostojás aki elkezdi bizonygatni a lehetetlent. Mindig felhozzuk a klasszikus tejeskávés hasonlatot - lásd 3-as válasz - de nem elég. Arra meg már gondolni sem merek hogy ha harmincnyolcadszor teszik fel ugyanazt a kérdést akkor miért nem keres rá itt az oldalon, hogy már meg lett válaszolva. Azóta a technika nem fejlődött ebbe az irányba.
Már így is túl lett beszélve a kérdés mert a jövő hónapban megint meg fogja kérdezni valaki és megint lesz aki majd bizonygatja hogy a seregnek van ilyen, mert ő TUDJA. A nagy túrót tudja csak látta a tévében. Az meg ugye akkor biztos létezik.
Marhajó!!!
14/14 anonim válasza:
#13: Tévedsz. Az igazi bizonyíték az, ha nincs bizonyíték, mert a Háttérhatalom eltitkolja előlünk! Persze a kommentelő mindig kivétel, ő átlátja ezeket a sötét mesterkedéseket... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!